Благотворителен базар в помощ на бежанците в София на 16 ноември


През цялата 2013 година Районно мюфтийство – София се опитва да помага на всички безпомощни хора, потърсили убежище в родината ни заради военни конфликти или размирици в страните им, под формата на различни инициативи. В тази връзка, в Международния ден на толерантността тази година – 16 ноември (събота), столичното мюфтийство организира благотворителен базар под наслов „Не издигай стени, а мостове!“ с цел подпомагане на бежанците, настанени в бежанските центрове в София.

Базарът ще се осъществи с помощта на инициативен комитет от жени, които ще приготвят домашни храни, а със събраните средства ще бъдат закупени неща от първа необходимост за най-уязвимите групи сред бежанците.
Всички желаещи могат да се включат също с приготвяне на домашна храна или закупувайки такава на благотворителния базар.
Мероприятието е с начален час 09:30 и ще се осъществи в офиса на Районното мюфтийство – гр. София, бул.“К. Мария Луиза“ № 27, етаж 1.

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Благотворителен базар в помощ на бежанците в София на 16 ноември

loading map - please wait...

Благотворителен базар в помощ на бежанците в София на 16 ноември 42.700395, 23.322239 Събитието е от 09:30 и ще се осъществи в офиса на Районното мюфтийство – гр. София, бул.“К. Мария Луиза“ № 27, етаж 1.